ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθεώνουν τον νέο ηγέτη τους… (Pics)

Ο Νίκλας Χουλτ, με τις εμφανίσεις που κάνει, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» του Παναθηναϊκού, θυμίζοντας εποχές όπου οι «πράσινοι» είχαν σπουδαία μπακ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθεώνουν τον νέο ηγέτη τους… (Pics)

Ο Σουηδός-ο οποίος προσφάτως επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό-έχει αποδειχθεί «λίρα εκατό» και είναι μαζί με τον Μολέντο, οι μοναδικοί παίκτες που ξεχώρισαν από το «κύμα» των ποδοσφαιριστών που έφερε ο Αντρέα Στραματσόνι, πέρσι στο τριφύλλι.

Οι εμφανίσεις του Σουηδού κυρίως πέρσι αλλά και οι μέχρι στιγμής φετινές, τον καθιστούν ως τον κορυφαίο ή εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Χουλτ, ανέβασε μια φωτογραφία από το χθεσινό ματς στο Instagram, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν με ατάκες όπως «ηγέτης», «κορυφαίος, μείνε για πάντα» κλπ, πράγμα σπάνιο για αριστερό οπισθοφύλακα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την ανάρτησή του και μερικά από τα σχόλια, που πρώτη φορά «είδε» ο λογαριασμός του στο Instagram, από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό.

☘️⚽️ #panathinaikos #gate13 #europaleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Niklas Hult (@hult13) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.