ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπορεί να είναι καλύτερος με Πούκι ο Παναθηναϊκός;

Το θέμα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι να βρει τον «αντι-Μπεργκ», αλλά εκείνον τον επιθετικό που θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερη ομάδα.

Μπορεί να είναι καλύτερος με Πούκι ο Παναθηναϊκός;

Κάθε μεγάλη απώλεια δημιουργεί ένα κενό και παράλληλα την ανάγκη αυτό να καλυφθεί. Συμβαίνει παντού. Ακόμη και στο ποδόσφαιρο. Είναι γνωστή η ιστορική ρήση για τους… αναντικατάστατους. Τα… νεκροταφεία είναι γεμάτα από τέτοιους, είχε πει κάποτε ο Σαρλ Ντε Γκωλ, εκφράζοντας όχι μια άποψη απαξίωσης για εκείνο που χάνεται, αλλά κυρίως το ότι πάντα υπάρχει επόμενη μέρα την οποία κανείς οφείλει να αντιμετωπίσει δίχως μοιρολατρία.

 Προφανώς ο Γάλλος στρατιωτικός και μετέπειτα πολιτικός δεν είχε ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε τον Μάρκους Μπεργκ στο μυαλό του όταν τα έλεγε αυτά. Είχε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από εκείνα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την αποχώρηση του Σουηδού. Ωστόσο ο Εβρίτης τεχνικός μοιάζει να ακολουθεί το παράδειγμά του στον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να καλύψει το κενό του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.