ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Γκαμπάλα

Δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Γκαμπάλα

“Μετρημένα κουκιά” είναι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη τα πράγματα όσον αφορά την ενδεκάδα αλλά και το σχήμα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός στην Μπακτσίλ Αρίνα.

Ο Ουζουνίδης δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-όσον αφορά τα πρόσωπα, με τους Βλαχοδήμο, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μολέντο, Ζέκα, Κουρμπέλη, Άλτμαν, Λουντ, Χατζηγιοβάνη και Μολίνς να ξανα-ξεκινούν βασικοί.

Όσον αφορά τους Καμπέσας και Λουτσιάνο, υπάρχει πρόοδος, ωστόσο όπως είπε και ο ίδιος ο τεχνικός του τριφυλλιού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, δεν είναι ακόμα έτοιμοι και θα χρησιμοποιηθούν εφόσον χρειαστεί για ένα μέρος του αγώνα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.