ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κέι Σι Ρίβερς: Τα καλύτερα στιγμιότυπα του «πράσινου» μπομπέρ! (vids)

Ο Κέι Σι Ρίβερς θα πορευτεί σε ρυθμούς... εξάστερου έως το 2020 και το Panathinaikos24.gr σας υπενθυμίζει τα... όργια του Αμερικανού γκαρντ στην πρώτη του χρονιά με το «τριφύλλι».

Κέι Σι Ρίβερς: Τα καλύτερα στιγμιότυπα του «πράσινου» μπομπέρ! (vids)

Ο… φονιάς Ρίβερς θα «ριζώσει» στο ΟΑΚΑ, με την ελπίδα να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και την επόμενη τριετία. Η συνέπειά του στο σκοράρισμα, το μπασκετικό… τσαγανό του και η δυνατότητά του να «σκοτώνει» τις αντίπαλες άμυνες και… ιδίως αυτή του Ολυμπιακού, αποτέλεσαν μερικές αιτίες για να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα αγάπης από την πλευρά του κόσμου του «τριφυλλιού» προς τον Ρίβερς.

Ο Κέι Σι θα «πυροβολεί» για άλλα τρία χρόνια με το «τριφύλλι» και το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει μερικά βίντεο που απεικονίζουν τα περσινά highlights του. Έτσι, ως… πρόγευμα για τη νέα σεζόν που έρχεται και φαίνεται πολλά υποσχόμενη!

https://www.youtube.com/watch?v=V6Atp6tIcpM

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=B2djjGmsvLo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.