ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Ματίας Γιόχανσον! (vids)

Δείτε σε βίντεο μερικά highlights του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ματίας Γιόχανσον.

Αυτός είναι ο Ματίας Γιόχανσον! (vids)

Ο 25χρονος μπακ (16 Φεβρουαρίου 1992) ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Σουηδική Κάλμαρ και μεταγράφηκε έναντι 1,5 εκ. € στην ΑΖ Αλκμααρ τον Ιανουάριο του 2012. Με τον Ολλανδικό σύλλογο αγωνίστηκε πέντε χρόνια καταγράφοντας συνολικά 176 συμμετοχές με 6 γκολ και 11 ασίστ.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει συνολικά 36 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ. Έχει 28 συμμετοχές με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί 3 φορές και με την Εθνική Ανδρών.

Το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε σε βίντεο τον Γιόχανσον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=QWXY7ssnsyw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.