ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θ. Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό»

Ο 25χρονος φόργουορντ εξέφρασε για ακόμα μία φορά την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και για τους στόχους της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Θ. Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό»

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, η ενότητα και η σκληρή δουλειά θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχουν τεθεί εν όψει της νέας σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην «Πράσινη» για τον «εξάστερο» αλλά και την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 214.781 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την Εθνική ομάδα: «Είμαστε μια νέα ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ταυτότητα ως ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί τα πάντα και έτσι και η Εθνική μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο… Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα φιλικά. Να βρούμε όπως είπα την ταυτότητα μας και να πούμε ότι από εδώ και πέρα αυτό είναι το μπάσκετ που μας ταιριάζει και θέλουμε να παίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.