ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γκάμπριελ: «Αυτό που θέλω είναι να σηκώσουμε το ευρωπαϊκό»

Ο Κένι Γκάμπριελ επέστρεψε -και αυτός- με τη σειρά του από τις ΗΠΑ, μη διστάζοντας να εκφράσει την ικανοποίησή του για την παραμονή του στην ομάδα και να οριοθετήσει τους στόχους του εν όψει της νέας σεζόν.

Γκάμπριελ: «Αυτό που θέλω είναι να σηκώσουμε το ευρωπαϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκάμπριελ:

Για την παραμονή του στον σύλλογο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην Ελλάδα και θα παίξω και φέτος για τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να είμαι παίκτης αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι πάρα πολύ όμορφα τα συναισθήματά μου. Πραγματικά νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος ενός τεράστιου κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό.

Για τους στόχους που έχει: «Αυτό που θέλω για την νέα σεζόν είναι να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι. Να πάρουμε το Ευρωπαϊκό. Ξέρω ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ. Για να το πετύχουμε. Άλλωστε το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα είναι για να πάρει την Ευρωλίγκα.  Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να με κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια και επίσης είμαι ευγνώμων στον κύριο Γιαννακόπουλο».

Για τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα: «Σαφώς και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Την πρώτη μου στην ομάδα. Νιώθω πιο έτοιμος, νιώθω να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ την νέα μεγάλη ευκαιρία που έχουν μπροστά μου».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Εγώ είμαι στον ομάδα για να κάνω ότι χρειαστεί. Για να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αυτό έκανα πάντα, αυτό κάνω και τώρα. Αυτό έκανα και πέρσι.  Στο μυαλό όλων μας τώρα είναι η προετοιμασία. Η περίοδος αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική μιας και βάζουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.