Ποδόσφαιρο

Εμποκού: Σε φόρμα o Κονγκολέζος, σκόραρε και με την Εθνική (vid)

O πρώην ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» διάγει μία από τις καλύτερες εκκινήσεις σεζόν στην καριέρα του, αλλά οι εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν συνοδεύονται από τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε ο Σεπτέμβρης για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε «Παίκτης του Μήνα» για τη νυν ομάδα του, τη Σταντάρ Λιέγης, μετά από ψηφοφορία.

Ο 25χρονος άσος ήταν… ενδεκαδάτος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λιέγης, ωστόσο, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του συλλόγου του, ο οποίος μετρά τρεις σερί ήττες.

Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών ήταν βαριές (4-0 από Ζούλτε Βάρεγκεμ και Μπριζ), ενώ ακολούθησε η ήττα-σοκ από τη Σιντ Τρούιντεν (1-0). Η μοναδική… ευτυχισμένη στιγμή για τη Σταντάρ το τελευταίο διάστημα ήταν η νίκη επί της Γκενκ του Νίκου Καρέλη με 2-1.

Ο Εμποκού φαίνεται πως αποτελεί τη «φωτεινή εξαίρεση», τόσο για τη Σταντάρ, όσο και για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο ματς με την Τυνησία, που κατάφερε να ανατρέψει μέσα σε λίγα λεπτά το εις βάρος της 2-0 σε 2-2, διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στον όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

https://www.youtube.com/watch?v=4uyagTGK9iQ

Exit mobile version