ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα η πρώτη του Σιλά στο Κορωπί

Ο 26χρονος μέσος θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι».

Σήμερα η πρώτη του Σιλά στο Κορωπί

Επιστροφή στη (νέα) βάση για τον Γιακούμπα Σιλά.

Ο 26χρονος μέσος αφίχθη το βράδυ της Πέμπτης (7/9) στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Μάλι και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό.

Το «ντεμπούτο» του Σιλά στο Κορωπί θα περάσει από την… εξέταση του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να δει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της ομάδας, ούτως ώστε να κρίνει εάν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.675 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.