ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Με Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Σιλά και Ινσούα στην Κέρκυρα

Με 20 παίκτες πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα.

Με Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Σιλά και Ινσούα στην Κέρκυρα

Τα νέα πρόσωπα είναι οι Χίλιεμαρκ, Μουνιέ, Σιλά και Ινσούα, με τον Σουηδό να είναι έτοιμος και για τη βασική ενδεκάδα, αφού δείχνει να έχει προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα και στα “θέλω” του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μετά τη λήξη της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αυριανό αγώνα, στην οποία περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές: Κότσαρης, Διούδης,  Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Λουντ, Χίλιεμαρκ, Δώνης, Σιλά, Μουνιέ, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Μολίνς, Τσάβες.

Ο Βιγιαφάνιες υποβλήθηκε σε θεραπεία ενώ ο Κουλιμπαλί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.