ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πληγή» τα εκτός έδρας ματς για τον Παναθηναϊκό

«Φτωχή» είναι η συγκομιδή και η απόδοση των «πρασίνων» στα παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο επί εποχής Ουζουνίδη.

«Πληγή» τα εκτός έδρας ματς για τον Παναθηναϊκό

Τα στατιστικά δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός χάνει αρκετή από τη δυναμική του αλλά και την αποτελεσματικότητά του όταν αγωνίζεται μακριά από τη Λεωφόρο.

Επί εποχής Ουζουνίδη, οι «πράσινοι» έχουν παίξει οκτώ φορές μακριά από την έδρα τους (όσον αφορά το πρωτάθλημα), καταφέρνοντας να πανηγυρίσουν μόλις μία νίκη.

Η πεντάρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την 18η Φεβρουαρίου αποτελεί τη μοναδική εστία… χαράς για το «τριφύλλι», καθώς στις υπόλοιπες επτά αναμετρήσεις, το κοντέρ γράφει τέσσερις ισοπαλίες (με Λάρισα, Πλατανιά, ΠΑΣ και Κέρκυρα) αλλά και τρεις ήττες (με Πλατανιά, Ξάνθη και Κέρκυρα).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.