ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον θυμάστε; Ο Λούκας Εβαντζελίστα με μαλλί αφάνα – Δείτε τη γκολάρα κόντρα στη Σπόρτινγκ (vid)

Νέο μαλλί, νέα... εποχή για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Λούκας Εβαντζελίστα. Δείτε το νέο του λουκ αλλά και το φοβερό γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Εστορίλ.

Τον θυμάστε; Ο Λούκας Εβαντζελίστα με μαλλί αφάνα - Δείτε τη γκολάρα κόντρα στη Σπόρτινγκ (vid)

Ο Λούκας Εβαντζελίστα αποτελεί μία από τις, αποτυχημένες βάσει παρουσίας, μεταγραφές της περιόδου Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό.

Ήρθε στην Ελλάδα ως δανεικός από την Ουντινέζε τον χειμώνα του 2016 και έφυγε λίγους μήνες αργότερα καταγράφοντας 11 συμμετοχές και σκοράροντας μόλις μια φορά. Επιδόσεις οι οποίες δεν βοηθούν στο να μείνει στη μνήμη των φιλάθλων της ομάδας.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επιχειρεί πλέον να ανεβάσει την καριέρα του, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της πορτογαλικής Εστορίλ, ψάχνοντας μια επαγγελματική «σταθερά». Ο ίδιος επέλεξε να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές, ως δείγμα της νέας του προσπάθειες, με κυριότερη αυτή της κόμμωσής του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό τον είδαμε με το κλασικό, κοντό μήκος στο μαλλί του, αλλά οι Πορτογάλοι τον βλέπουν με… αφάνα παρακαλώ! Απ’ ότι φαίνεται, το νέο λουκ που επέλεξε να λανσάρει ο Εβαντζελίστα, τον βοήθησε ώστε να πετύχει ένα, ομολογουμένως, πανέμορφο γκολ, στην αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Στο 83ο λεπτό του ματς, το οποίο είχε φροντίσει να «καθαρίσει» η Σπόρτινγκ, ο Εβαντζελίστα… μίλησε, σκοράροντας με σουτ-κεραυνό, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πατρίσιο.

Το νέο λουκ του Εβαντζελίστα

Το γκολ με τη Σπόρτινγκ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.