ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα 47 εκατ. το χρέος του Παναθηναϊκού… από 28 εκατ. το 2011!

Ta αίτια της «μαύρης τρύπας» στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η διέξοδος που θα αποτρέψει την ολική καταστροφή για το «τριφύλλι».

Στα 47 εκατ. το χρέος του Παναθηναϊκού... από 28 εκατ. το 2011!

Το σοκαριστικό ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μετά τη διαφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο για το ύψος των χρεών που θα αναλάβουν, στέρησε τη μοναδική χειροπιαστή ελπίδα για τη σωτηρία του συλλόγου.

Το μέλλον μπορείς μόνο να το οραματιστείς, συνεπώς ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει εάν θα έχουμε σύντομα κάποιο νέο επεισόδιο στο ενδεχόμενο «deal» των δύο πλευρών για την ΠΑΕ ή αν απλώς έχουμε περάσει σε άλλη φάση, πιθανώς ενός άτυπου «ψυχρού» πολέμου.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.