ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ντου» των οπαδών στη νέα ανάρτηση του Γιαννακόπουλου (pics)

Χαμός από σχόλια στο νέο ποστάρισμα του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ με αφορμή τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

«Ντου» των οπαδών στη νέα ανάρτηση του Γιαννακόπουλου (pics)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου, ήρθε η τοποθέτηση από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα για τις εξελίξεις, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια χαρακτηριστική φωτογραφία.

Όπως ήταν φυσικό, οι οπαδοί των «πρασίνων» ανταποκρίθηκαν αστραπιαία στο νέο ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατακλύζοντάς το με σχόλια, ζητώντας από τον ίδιο να βγει μπροστά και να αναλάβει το «τιμόνι» της ΠΑΕ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα:

View this post on Instagram

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.