ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν είναι τρολ: Δείτε τη φοβερή πατέντα των Ρώσων εν όψει Μουντιάλ! (pics)

Μια ιδέα που μοιάζει… προχειροδουλειά, αλλά πιθανότατα ήταν η μόνη λύση, έχουν οι Ρώσοι.

Δεν είναι τρολ: Δείτε τη φοβερή πατέντα των Ρώσων εν όψει Μουντιάλ! (pics)

Προφανώς δεν πρόκειται περί λάθους. Δεν είναι ότι κατασκεύασαν ένα γήπεδο για το Μουντιάλ και τελικά… τους βγήκε μικρότερο.

Απλά οι Ρώσοι έχουν σκεφτεί μια αμφιλεγόμενη πατέντα για να κάνουν το «Ekaterinburg Arena» κατάλληλο (και) για αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επειδή λοιπόν η χωρητικότητα του σταδίου βάσει σχεδιασμού είναι μικρότερη των 35.000 (όπως αναφέρει ο κανονισμός για Μουντιάλ) οι υπεύθυνοι έχουν… τσοντάρει έξτρα εξέδρες στα πέταλα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χωρίς αυτές να συμπεριλαμβάνονται στο σκέπαστρο και με το αισθητικό αποτέλεσμα να μην κρίνεται ακριβώς καλαίσθητο.

https://twitter.com/YahooSportUK/status/915211157979451393

Πηγή: sport-fm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.