ΣΤΟ Δ.Σ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποφασίζει για ΟΑΚΑ: Ποιες οι αρχικές σκέψεις, τι προτιμά ο Ουζουνίδης

Στο σημερινό, έκτακτο, Δ.Σ της ΠΑΕ θα τεθεί το ζήτημα της μετακόμισης στο ΟΑΚΑ για τα ντέρμπι. Ποιες οι σκέψεις των «πρασίνων» αλλά και η προτίμηση του Ουζουνίδη.

Η συσπείρωση του κόσμου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε το έναυσμα για σκέψεις μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10).

Το ζήτημα αυτό αναμένεται να αναλυθεί λεπτομερώς στο σημερινό, έκτακτο, Δ.Σ της ΠΑΕ. Οι «πράσινοι» θα ζυγίσουν τα «υπέρ» και τα «κατά» της ενδεχόμενης μεταφοράς έδρας για το ντέρμπι, έχοντας ωστόσο κατά νου και τις δυσκολίες που αναμένεται να εμφανιστούν εφ’ όσον η σκέψη μεταφερθεί σε πράξη.

Αφ’ ενός, το εμπόδιο που φέρεται να ορθώνεται έχει να κάνει με το κόστος χρήσης του γηπέδου. Τα λειτουργικά έξοδα στην Καλογρέζα είναι μεγάλα και για να καλυφθούν θα πρέπει να κοπούν πάνω από 30.000 εισιτήρια, ώστε στο τέλος να μείνει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ και εν τέλει να αποφέρει καρπούς η όλη κίνηση.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να προτιμά την παραμονή της ομάδας στη Λεωφόρο. Ο Εβρίτης τεχνικός υπολογίζει αρκετά στη δύναμη της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού» που ως τώρα έχει βγάλει (αγωνιστικά) ασπροπρόσωπη την ομάδα, η οποία έχει εννέα μήνες να δεχθεί γκολ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Μπορεί ο Εβρίτης τεχνικός να «ψηφίζει» Λεωφόρο, ωστόσο το όλο θέμα θα κριθεί στον κύριο και σημαντικότερο παράγοντα, δηλαδή τα έσοδα. Εάν διαπιστωθεί και υπάρξουν διαβεβαιώσεις (μέσω της ανταπόκρισης από τον κόσμο) ότι θα υπάρξει ουσιαστική βοήθεια στα ταμεία μέσω της μετακόμισης, τότε θα γίνουν προσπάθειες ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Exit mobile version