ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30

Όπως τελείωσε, έτσι να αρχίσει!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει απόψε (19:30) τον Ολυμπιακό στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ, έχοντας ως στόχο να αρχίσει τη νέα σεζόν όπως τελείωσε την προηγούμενη, με «διπλό» στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου.

11 Ιουνίου 2017: Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν μια από τις πιο μεστές εμφανίσεις τους στη σεζόν και καταφέρνουν να περάσουν θριαμβευτικά από την έδρα του Ολυμπιακού, (66-51), κατακτώντας με μπρέικ στον πέμπτο τελικό ακόμη ένα πρωτάθλημα.

8 Οκτωβρίου 2017: Ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει εκ νέου το δρομολόγιο Μαρούσι-Φάληρο, αυτή τη φορά για την κανονική περίοδο της Basket League, φιλοδοξώντας να επαναλάβει το κατόρθωμα του καλοκαιριού, φεύγοντας εκ νέου με το «διπλό», το οποίο θα του δώσει «αέρα» υπεροχής από νωρίς, έναντι του «αιωνίου» αντιπάλου του.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πηγαίνει στο Φάληρο πανέτοιμη και αποφασισμένη για ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα, έχοντας ως μοναδική απώλεια αυτή του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος «ανεβάζει στροφές» και αναμένεται να είναι στις επάλξεις κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 19:30, με τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη και Τζαφλέρη να αποτελούν την τριάδα των διαιτητών.

Exit mobile version