ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει να τριτώσει το… καλό! (vids)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε το τρίτο του «διπλό» στο Φάληρο, έχοντας στο «τιμόνι» του τον Τσάβι Πασκουάλ.

Θέλει να τριτώσει το... καλό! (vids)

Η λαϊκή παραίνεση αναφέρει ότι πρέπει να… τριτώσουν τα κακά ώστε να κλείσει ο κύκλος της κακοδαιμονίας.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ ισχύει το αντίθετο. Ο Καταλανός θα επιθυμούσε να τριτώσει το «καλό» απόψε και να φύγει για τρίτη φορά θριαμβευτής από το Φάληρο, ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη φορά συνέβη στις 16 Ιανουαρίου, όταν οι «πράσινοι» επικράτησαν με 77-67 του Ολυμπιακού στο νοκ-άουτ παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Κέι Σι Ρίβερς να… οργιάζει πετυχαίνοντας 27 πόντους.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δεύτερη φορά ήρθε την 11η Ιουνίου, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το σημαντικότερο μπρέικ της χρονιάς, ίσως και των τελευταίων πέντε ετών, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 66-51 στον πέμπτο τελικό της Basket League. Αποτέλεσμα το οποίο έφερε το πρωτάθλημα σε «πράσινα» χέρια μετά από δύο «άνομβρες» σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.