ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βίντεο: Οι «βόμβες» του Ρίβερς που… σκότωσαν τον Ολυμπιακό!

Δείτε τις φάσεις που έκριναν το ματς!

Βίντεο: Οι «βόμβες» του Ρίβερς που... σκότωσαν τον Ολυμπιακό!

Δύο τρίποντα του Κέι Σι Ρίβερς έβαλαν μπροστά τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Τζέιμς Γκιστ έδωσε τη… χαριστική βολή στους «ερυθρόλευκους» με δύσκολο καλάθι.

 Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε εντυπωσιακή ανατροπή στο φινάλε του αγώνα στο ΣΕΦ με τον Ρίβερς σε ρόλο πρωταγωνιστή, αφού ευστόχησε σε δύο μεγάλα τρίποντα που μετέτρεψαν το 66-61 σε 66-67. Ακολούθως, Καλάθης και Γκιστ συνεργάστηκαν για πολύ κρίσιμο καλάθι.

Δείτε τις φάσεις εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.