ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ροπαλιά στο κεφάλι σε δημοσιογράφο του Έθνους από οπαδούς του Ολυμπιακού (pics)

Επίθεση έγινε από οπαδούς του Ολυμπιακού στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ροπαλιά στο κεφάλι σε δημοσιογράφο του Έθνους από οπαδούς του Ολυμπιακού  (pics)

Οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά στην κάθοδο προς το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ) πέταξαν πέτρες και έσπασαν αυτοκίνητα μπροστά στα μάτια των εργαζομένων. Εκτόξευσαν ακόμη κόκκινη μπογιά και έγραψαν με σπρέι στους τοίχους.

Οι οπαδοί κρατούσαν ρόπαλα στα χέρια, πέταξαν πέτρες ενώ έσπασαν το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου και μια μηχανή. Γυαλιά καρφιά έγινε και η κεντρική είσοδος του κτιρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.