ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Γιαννακόπουλος: «7.131 ευχαριστώ…»

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει, μέσω δήλωσής του, τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, όσον αφορά τη διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας.

Γιαννακόπουλος: «7.131 ευχαριστώ...»

Αναλυτικά η δήλωση Γιαννακόπουλου:

”Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται ήδη από ένα ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αυτό της πώλησης περισσότερων από 7.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτή η αυξητική τάση που παρουσιάζουν χρόνο με το χρόνο οι πωλήσεις των εισιτήριων διαρκείας της ομάδας μας μπάσκετ, βασίζεται πρωτίστως στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του σύγχρονου φιλάθλου και είναι αποτέλεσμα της συνεπούς δουλειάς που γίνεται από όλα τα αρμόδια τμήματα της ΚΑΕ.

7.131 άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει αυτήν την προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική κοινωνία, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πως κρατάμε ψηλά το φίλαθλο φρόνημα!

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίζουμε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα, δηλαδή της διεύρυνσης του φίλαθλου κοινού του μπάσκετ μέσω των οικογενειών και άλλων υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας και όχι μέσω οργανωμένων δολοφόνων…

Τέλος, ως ένα έμπρακτο «ευχαριστώ» στους 7.131 κατόχους διαρκείας καθώς και σε εκείνους που θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή 3/11, ανακοινώνεται ότι σε έναν από τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού θα κληρωθούν για όσους κατόχους διαρκείας θα βρίσκονται στο γήπεδο δώρα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ!”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.