ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα είπαν Γιαννακόπουλος – Πασκουάλ

Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση την επομένη της ήττας από την ΑΕΚ, παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου.

Τα είπαν Γιαννακόπουλος - Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να «κλειδώσει» την παρουσία του σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, γνωρίζοντας ήττα-αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 73-69.

Την επομένη του αποκλεισμού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ, παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου, ώστε να αναλυθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος και την επόμενη ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Οι τρεις άνδρες, γευμάτισαν σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, συζητώντας σε πολύ καλό κλίμα για όλα τα «καυτά» ζητήματα που αφορούν την ομάδα, τον τρόπο διαχείρισης του ανεπιτυχούς αποτελέσματος και το πως θα πορευθεί η ομάδα στο άμεσο μέλλον, αρχής γενομένης από το ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.