ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα Πέραμος, Μάνδρα Αττικής: 15 νεκροί, 17 τραυματίες και 3 αγνοούμενοι από την βιβλική κακοκαιρία (pics & vid)

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας που χτύπησε τη Νέα Πέραμο, την Μάνδρα και ολόκληρη την Δυτική Αττική. Ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων αυξάνεται συνεχώς με τις περιοχές να μετρούν τις πληγές τους.

Νέα Πέραμος, Μάνδρα Αττικής: 15 νεκροί, 17 τραυματίες και 3 αγνοούμενοι από την βιβλική κακοκαιρία (pics & vid)
Νέα Πέραμος, Μάνδρα και Δυτική Αττική ζουν μία ασύλληπτη τραγωδία μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από νωρίς το πρωί την περιοχή. Οι νεκροί ανέρχονται μέχρι στιγμής στους 15 ενώ στο Θριάσιο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 17 τραυματίες, με μία γυναίκα να βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Την ίδια στιγμή αγνοούνται ακόμα 3 άτομα ενώ οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.