ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη – Εκτός ο Τσάβες

Ανέτοιμος ο Αργεντινός επιθετικός, τέθηκε εκτός αποστολής από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη - Εκτός ο Τσάβες

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ν’ αφήνει εκτός αποστολής τον Αντρέ Τσάβες.

Ο Αργεντινός στράικερ έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων εδώ και λίγες ημέρες, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος από τον Εβρίτη τεχνικό και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ένωση. Έτσι πιθανόταρα η επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο όπου το «τριφύλλι» θα πάει στο Περιστέρι για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Πέρα από τον αποκλεισμό του Τσάβες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός τον τραυματία Λουτσιάνο καθώς και τους Κότσαρη, Πίσπα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι η αποστολή των «πρασίνων» αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Διούδη, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Κουτρουμπή, Κουρμπέλη, Σιλά, Ρέις, Λουντ, Τζανδάρη, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ και Μολίνς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.