ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μικρότερη η ποινή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να τιμωρηθούν με μόλις μία αγωνιστική ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού με 2!

Μικρότερη η ποινή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι  Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Βουγιούκας και Μήτογλου θα λείψουν μόνο για ένα παιχνίδι, από τα δύο που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι πράσινοι σε περίπτωση τιμωρίας θα λείψουν μόλις  από ένα παιχνίδι από τη Stoiximan.gr Basket League.

Αντίθετα οι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να τιμωρηθούν για δύο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα τιμωρηθούν όσοι λείψουν από παιχνίδι της Εθνικής ομάδας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.