ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κρίσιμες επαφές για Μολέντο και Τελάντερ

Οι «πράσινοι» θα συναντηθούν σήμερα με την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ αλλά και του Ροντρίγκο Μολέντο, ώστε να διευθετήσουν και να αποσαφηνίσουν τα τρέχοντα ζητήματα.

Δύο αρκετά κρίσιμες συναντήσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα ο, εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Διαμαντόπουλος θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, ούτως ώστε να συζητηθεί το ποσό που οφείλουν οι «πράσινοι» στον Δανό αμυντικό, αλλά και το ενδεχόμενο νέου διακανονισμού, διότι το ταμείο του «τριφυλλιού» είναι… μείον.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επαφή με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο, που, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, βρίσκεται στην Αθήνα.

Οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι», ενώ υπάρχει η πιθανότητα να έρθει στο «τραπέζι» και πρόταση για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» ωστόσο να έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού τα αιτήματά τους όσον αφορά την προοπτική πώλησης του Μολέντο, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να δώσουν… κοψοχρονιά.

Exit mobile version