Μπάσκετ

Ξέσπασμα Θίοντορ για τα σφυρίγματα στο ματς με τον ΟΣΦΠ! (pic)

Ο καλαθοσφαιριστής της Αρμάνι προχώρησε σε μία χαρακτηριστική ανάρτηση στο instagram, βάζοντάς τα με τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

«Σκασμένος» είναι ο καλαθοσφαιριστής της Αρμάνι Μιλάνο, Τζόρνταν Θίοντορ, για τις διαιτητικές αποφάσεις στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στην Ιταλία.

Ο Αμερικανός παίκτης ανάρτησε μάλιστα στο instagram μια χαρακτηριστική φωτογραφία από το ματς, στην οποία απεικονίζεται ο Ρόμπερτς να του κάνει κεφαλοκλείδωμα, αλλά τους διαιτητές να μην δίνουν το αντιαθλητικό.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του Θίοντορ που έγραψε χαρακτηριστικά: «Γαμώτο. Διαιτητή τι συμβαίνει εδώ; Μπάσκετ παίζουμε ή κάνουμε… πάλη;», με τον Ρόμπερτς να απαντά το εξής: «Ακούγεται τρελό…», για να επανέλθει ο Θίοντορ λέγοντας: «Δεν σφυρίχτηκε αντιαθλητικό επειδή δεν ξέρω πως να κάνω… θέατρο».

Στην κουβέντα μπήκε και ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντέργουιν Κίτσεν, ο οποίος σχολίασε: «Φίλε, εγώ θα είχα εξοργιστεί…».

Ο Θίοντορ δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει εκφράσει τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του όταν βρίσκεται απέναντι στον Ολυμπιακό. Παλαιότερα, είχαν αναφερθεί επί του θέματος οι Ζοάν Πλάθα, Δημήτρης Ιτούδης και Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Exit mobile version