ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κίνδυνος αποχώρησης του Βλαχοδήμου το Ιανουάριο

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία γράφει για τους λόγους που ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι πιθανό να ενταχθεί τον Ιανουάριο στη Μπενφίκα.

Κίνδυνος αποχώρησης του Βλαχοδήμου το Ιανουάριο

Κίνδυνος να χάσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο τον προσεχή Ιανουάριο υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ προερχόμενα από την Πορτογαλία.

Η Μπενφίκα ομάδα που ανήκουν τα δικαιώματα του νεαρού ομογενή γκολκίπερ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τον ζητήσει από το «τριφύλλι» καθώς όπως γράφει η «Record», ο Ζούλιο Σέζαρ αποφάσισε πως θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο κάτι που επηρεάζει άμεσα τα αγωνιστικά πλάνα των «Λουζιτανών».

Ωστόσο το σκοτεινό σημείο της υπόθεσης είναι ότι παρόλο που ο έμπειρος Βραζιλιάνος θέλεις να σταματήσει τη μπάλα, δεν έχει κάνει γνωστό το χρονικό σημείο που θα το πράξει και ως εκ τούτου, η υπόθεση είναι μετέωρη. Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι στη Μπενφίκα ο προπονητής της ομάδας έχει λύσεις για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλά στη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου, έχει μπει όρος που αναφέρει πως οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν μπορούν να τον πάρουν από το «τριφύλλι» και να ενταχθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στην Πορτογαλία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην παρούσα φάση κανείς άνθρωπος της Μπενφίκα δεν έχει ενημερώσει το «τριφύλλι» για το τι θέλουν να κάνουν με τον Βλαχοδήμο και όλα εξαρτώνται αρχικά από την οριστική απόφαση του Ζούλιο Σέζαρ, αλλά και από την κρίση του προπονητή, Ρουί Βιτόρια.

Πάντως στον Παναθηναϊκό για να μην μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, έχουν αποφασίσει να δώσουν φανέλα βασικού στον Σωκράτη Διούδη (η αρχή για το πρωτάθλημα έγινε στο ματς με τον Ατρόμητο) και στα επόμενα ματς, ώστε να προλάβουν τυχόν αρνητικές εξελίξεις σε ενδεχόμενη φυγή του Βλαχοδήμου τον προσεχή Ιανουάριο για την Μπενφίκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.