Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του κ. Θεοδωρόπουλου και των παλαιμάχων του συλλόγου, με τις πληροφορίες που προέκυψαν, βάσει των λεγομένων των παρευρισκομένων να είναι οι εξής:

Υπάρχει ένα πλάνο με επικεφαλής τον κύριο Θεοδωρόπουλο και άλλους τέσσερις ανθρώπους, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο κ. Γαβριηλίδης, όπως ενημέρωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη:

«Η κίνηση γίνεται για να πάρει ανάσα ο Παναθηναϊκός. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, έχουν καλή προοπτική, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια θέματα. Ο κύριος Θεοδωρόπουλος έχει τέσσερις συμπαίκτες, ο ένας είναι ο κ.Γαβριηλίδης, ένας δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων, τους άλλους δεν τους γνωρίζω.

Στη συνάντηση ήταν και δύο δικηγόροι που έδειξαν το πλάνο σε εμάς σε DVD. Τίποτα δεν είναι τελικό, στην επόμενη συνάντηση θα έχουμε ανακοινώσεις. Ίσως σε μια εβδομάδα, δέκα ημέρες να υπάρξει η δεύτερη συνάντηση. Έχουμε αισιοδοξία. Φρονώ ότι και ο κόσμος θα φανεί αντάξιος των καταστάσεων, εξάλλου θα είναι βασικός άξονας της προσπάθειας. Αλλά θα τα πούμε αναλυτικά την επόμενη φορά.

Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Καραγκούνη, θα καλέσω και τον Γιούρκα και τον Μπασινά. Την άλλη φορά μπορεί να παρίστανται. Το πλάνο μας είναι για να μη χτυπήσει ο σύλλογος στα βράχια και ό,τι προκύψει στη συνέχεια»