ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΙΘΑΝΗ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΣΟΥ

Νέα «κρούση» για βοήθεια σε Αλαφούζο

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησαν νέα οικονομική βοήθεια από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ποιες οι προθέσεις του αλλά και τι αναμένεται να πράξει, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Νέα «κρούση» για βοήθεια σε Αλαφούζο

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν το άνοιγμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να λάβουν χώρα ορισμένες πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να μπουν πόροι στα ταμεία.

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, οι «πράσινοι» θα πρέπει να καλύψουν, ή έστω να διευθετήσουν για το άμεσο μέλλον ορισμένα ζητήματα που «καίνε», όπως είναι λόγου χάρη οι προσφυγές που «τρέχουν».

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τη «Live Sport», οι διοικούντες την ΠΑΕ απευθύνθηκαν για δεύτερη φορά στον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να συνδράμει εκ νέου με ένα ποσό.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αλαφούζος έδειξε μεν απρόθυμος στην αρχή, αλλά αναμένεται να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει σε συνεργάτες του για κάλυψη ορισμένων υποχρεώσεων του Δεκέμβρη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως φαίνεται, είναι πιθανή η νέα συνδρομή Αλαφούζου για τα τρέχοντα ζητήματα, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα προς τους διοικούντες για διακανονισμούς των οφειλομένων και παράλληλα τη μείωση των χρεών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.