ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με κόσμο στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Αρκετοί φίλοι της ομάδας, θα βρεθούν την Πέμπτη (21/12) στο γήπεδο, για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.

Με κόσμο στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Με την παρουσία αρκετών φίλων του, θ’ αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία την προσεχή Πέμπτη (21/12).

Συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας θα βρεθούν περίπου 300 φίλοι των «πρασίνων», ώστε να υποστηρίξουν με θέρμη της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μαρίνου Ουζουνίδη, για θετικό αποτέλεσμα που θα ισοδυναμεί με το πρώτο βήμα της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.