ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Λαμία.

Ουζουνίδης: «Δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε και οι δύο ομάδες την εντύπωση πως δεν θα αρχίσει. Τελικά άρχισε. Σε αυτό το γήπεδο δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο και περισσότερο ήταν πως θα κάτσουν οι φάσεις. Η Λαμία τις έκανε γκολ εμείς όχι. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Υπάρχει, όμως, η ρεβάνς και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Είναι το πώς έκατσε το παιχνίδι σε κάθε ομάδα. Εμείς είχαμε ευκαιρίες δεν τις κάναμε γκολ, είχαμε και το δοκάρι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.