ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μυθικός» Τζεντίλε, διέλυσε… μόνος του τη Βαρέζε!

Βρήκε τον εαυτό του στην Ιταλία ο Σάντρο Τζεντίλε. Νέα μεγάλη εμφάνιση για τον πρώην «πράσινο» καλαθοσφαιριστή.

«Μυθικός» Τζεντίλε, διέλυσε... μόνος του τη Βαρέζε!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η επιλογή του να επιστρέψει στην Ιταλία λειτούργησε κάτι παραπάνω από ευεργετικά για τον 25χρονο καλαθοσφαιριστή.

Ο Τζεντίλε κάνει σερί εξαιρετικών εμφανίσεων με τη φανέλα της Βίρτους και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Βαρέζε φρόντισε να… σπάσει τα κοντέρ.

Ο Σάντρο πήρε από το… χεράκι την ομάδα του, στον δρόμο για το τελικό 90-85 στην παράταση, κάνοντας ρεκόρ καριέρας με τους 32 πόντους που πέτυχε (2/17 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 2/4 βολές).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, είχε 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα σε 37 λεπτά συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.