ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσφυγή από τον Χουλτ!

Ο Νίκλας Χουλτ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, έπειτα από πίεση του εκπροσώπου του.

Προσφυγή από τον Χουλτ!

Τα μπλεξίματα στον Παναθηναϊκό και οι προσφυγές συνεχίζονται. Αυτή τη φορά είναι ο Νίκλας Χουλτ που επέλεξε τη νομική οδό για να διεκδικήσει τις οφειλές του “τριφυλλιού” προς το πρόσωπό του, έπειτα από πιέσεις του εκπροσώπου του, Μάρτιν Νταλίν,  το τελευταίο διάστημα.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ διεκδικεί 360.000 ευρώ, μένει ελεύθερος από τους “πράσινους” και μπορεί, πλέον, να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Τουρκία, αλλά και από τον ΠΑΟΚ.

Η προσφυγή θα εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.