ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Το «τρένο» δεν βγήκε από τις ράγες, τα… ωραία είναι μπροστά του!

Ακόμη και οι κακές βραδιές είναι στο πρόγραμμα, με τον Παναθηναϊκό να διαθέτει σχεδόν άμεσα την ευκαιρία να «σβήσει» όσα έγιναν στη Βαλένθια και να προχωρήσει ακάθεκτος στον μεγάλο του στόχο.

Το «τρένο» δεν βγήκε από τις ράγες, τα... ωραία είναι μπροστά του!

Η αναμέτρηση στην Ισπανία θα μπορούσε να είχε διαφορετική κατάληξη, γεγονός το οποίο κατανοούν καλύτερα απ’ όλους τους απ’ έξω ο Τσάβι Πασκουάλ και οι καλαθοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φύγει νικητής από τη Βαλένθια και να κλείσει τη χρονιά στο 11-4 και τη δεύτερη θέση, αλλά τα δεδομένα που κρίνουν αναμετρήσεις όπως η χθεσινή «ξεγλίστρησαν» από τα «χέρια» του «τριφυλλιού», στον δρόμο για το τελικό 67-63.

Οι «πράσινοι» είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετά ζητήματα, που προήλθαν κυρίως από τη δική τους απόδοση, κυρίως στον επιθετικό τομέα, εκεί όπου δεν υπήρχε η απαραίτητη ώθηση από αρκετούς πρωταγωνιστές, όπως συνέβη στα δύο προηγούμενα ματς με Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, το επιμύθιο της ιστορίας είναι πως ούτε καιρός, αλλά ούτε λόγος υπάρχει για κλάματα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε ευκαιρία περαιτέρω ανέλιξης στη βαθμολογία, ελέω στραβοπατημάτων των υπολοίπων «μνηστήρων» της τετράδας, αλλά εν κατακλείδι δεν χάθηκε τίποτα ουσιαστικό, παρά μια ευκαιρία.

Οι «πράσινοι» είναι ακόμα στην τετράδα, έχουν έναν ολόκληρο γύρο αναμετρήσεων μπροστά τους και την ευτυχία να έχουν δομήσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις φιλοδοξίες τους με τις πρότερες εμφανίσεις τους, έχοντας κατορθώσει να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους.

Η ήττα στην Ισπανία μπορεί να «πόνεσε» κάπως, κυρίως για τον τρόπο που ήρθε, όμως ουδείς έχει… συμβόλαιο με τα σερί και άπαντες δικαιούνται μια κακή βραδιά, όταν δε έχουν δώσει αρκετά στο παρκέ στα προηγούμενα παιχνίδια. Οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για… μηδενισμό και πίκρα.

Το «τριφύλλι» επιστρέφει στην Ελλάδα για να κάνει Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τον Kολοσσό, σε ένα ματς προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Εφές στο ΟΑΚΑ στις 4 Ιανουαρίου, η οποία «ανοίγει» τον «χορό» ενός μήνα με αρκετά ντέρμπι στην Ευρώπη. Τα καλύτερα είναι στον δρόμο του Παναθηναϊκού…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.