ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο “στόλισμα” από τους οπαδούς της Φενέρ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (vid)

Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Απίστευτο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη ως αρχηγός αποστολής του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Φενερμπατχσέ. Εκτός από τη σφιαγαστική διαιτησία, οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν ιδιαίτερα προκληκτικοί. Ιδιαίτερα απέναντι στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ. Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από την κερκίδα των φανατικών οπαδών των Τούρκων, βλέπει και ακούει κανείς το… στόλισμα διαρκείας στον Γιαννακόπουλο, δίχως κανένας υπεύθυνος από την τουρκική ομάδα να προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό!

Η… φιλοξενία των Τούρκων φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο. Οχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο. Σίγουρα, όμως, δεν περιμέναμε τόση… αναισθησία από τους υπεύθυνους, που δεν έκαναν το παραμικρό. Δεν έχουμε να γράψουμε κάτι άλλο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.