ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Θα κάνει προσφυγή ο Μολεδο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Μολέδο είναι έτοιμος να κάνει προσφυγή!

«Θα κάνει προσφυγή ο Μολεδο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία ο Ροντρίγκο Μολεδο είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε ότι Παναθηναϊκός και Ιντερνασιοναλ δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή, μιας και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει περισσότερα χρήματα.Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι χρωστάνε στο Μολεδο 150.000 ευρώ λόγω των οποίων φαίνεται έτοιμος να προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία.

Για την ακρίβεια τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ανέφεραν:

«Ο Μολέντο έχει λαμβάνειν 150.000 ευρώ και θα υποβάλλει αίτηση πληρωμής για τις καθυστερούμενες οφειλές, κάνοντας καταγγελία της σύμβασης στη FIFA», σημειώνει μεταξύ άλλων το -σημερινό- δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gauchazh.clicrbs».

Εξελίξεις με Γιαννούλη!
Εξελίξεις με Γιαννούλη! 17.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.