ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Στα όριά του ο Κοντιζάς: Τι πήρε απ’ τα σκουπίδια παίκτης του MasterChef και το σέρβιρε κανονικά (Vid)

Στην κουζίνα του ο κάθε σεφ είναι αρχηγός.

Στα όριά του ο Κοντιζάς: Τι πήρε απ’ τα σκουπίδια παίκτης του MasterChef και το σέρβιρε κανονικά (Vid)

Είναι γνωστό ότι ό,τι συμβαίνει μέσα στην κουζίνα, μένει στην κουζίνα. Ειδικά στις επαγγελματικές. Αν και καμιά φορά βγαίνει και στον κόσμο, αφού πρέπει να σερβιριστεί. Κάτι τέτοιο έγινε στο 10ο επεισόδιο του MasterChef.

Ο υποψήφιος Μάριος Βραχάτης, η ιστορία του οποίου είχε συγκινήσει κριτές και κόσμο γιατί είχε περάσει κάποιο χρόνο της ζωή του στον δρόμο, έκανε το αναπάντεχο στο τελευταίο πιάτο που έπρεπε να σερβίρει. Το γλυκό με τα κρουασάν και το σιρόπι σοκολάτας.

Δείτε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ