ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν προχωράει του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ – Προς παραμονή ο παίκτης

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, αρκετές οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Δεν προχωράει του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ - Προς παραμονή ο παίκτης

Δεν προχωράει όπως φαίνεται η μετακίνηση του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ. Οπως διαβάσατε νωρίτερα, η παραμονή του παίκτη στον Παναθηναϊκό ήταν πιθανή και όλα δείχνουν ότι, αν δεν αλλάξει κάτι, ο Ελληνας μέσος θα συνεχίσει στο τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Κουρμπέλης δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον δικέφαλο. Για την ακρίβεια θέλει να συνεχίσει στους πράσινους, παρά το γεγονός ότι η πρόταση από τη Θεσσαλονίκη είναι καλή (λίγο πιο κάτω από δυο εκατομμύρια ευρώ). Από την άλλη, παρά τα όσα γράφουν στην Ιταλία, πρόταση από την Σαμπντόρια δεν έχει φτάσει και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα, τελικά, θα φύγει ο Κουρμπέλης από το “τριφύλλι”.

Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και αύριο που είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών, μήπως υπάρξει η ανατροπή, αλλά με τα τωρινά δεδομένα, ο Κουρμπέλης μάλλον μένει στον Παναθηναϊκό.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.