ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μαύρη τρύπα» απειλεί τον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης παραμένει στον Παναθηναϊκό, η ιταλική πρόταση βρίσκεται ακόμη... στον αέρα και η ΠΑΕ ψάχνει να βρει άμεσα έσοδα για να μην οδηγηθεί στην ολική καταστροφή!

«Μαύρη τρύπα» απειλεί τον Παναθηναϊκό!

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον στον Παναθηναϊκό καλούνται να βρουν λύσεις στα ουκ ολίγα «ανοιχτά» μέτωπα που υπάρχουν και αφορούν τις προσφυγές. Πριν από μία εβδομάδα, το δικαστήριο που εκδίκασε πέντε προσφυγές εις βάρος του τριφυλλιού έδωσε αναβολή δύο εβδομάδων στους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να ολοκληρώσουν τις πωλήσεις κάποιων παικτών και στη συνέχεια να μπορέσουν να να πληρώσουν τις δόσεις των ποδοσφαιριστών που εκκρεμούσαν. Αυτό, ήταν άλλωστε και το ζητούμενο από την πλευρά του Βασίλη Κωνσταντίνου και των συνεργατών του κατά την διάρκεια της εκδίκασης.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.