ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Χαρούμενος για τον τρόπο που αντιδράσαμε»

Ικανοποιημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ: «Χαρούμενος για τον τρόπο που αντιδράσαμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του τριφυλλιού:  «Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και να πάρει την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι έβγαλε αντίδραση με ωραίο τρόπο. Δείξαμε χαρακτήρα σε άμυνα και επίθεση και αυτό συνέβη γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τον ρυθμό. Έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η νίκη μας και μας βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια».

 Για τον Μήτογλου: «Είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας παίκτης που βελτιώνεται καθημερινά σε κομμάτια τακτικής και πνευματικά. Του δώσαμε περισσότερο χρόνο και γιατί το αξίζει και γιατί ήταν έτοιμος».

Για τον Σίνγκλετον: «Ο Σίνγκλετον παίζει τραυματίας το τελευταίους 2,5 εβδομάδες. Προσπάθησε να μας βοηθήσει και τώρα, όμως θεωρήσαμε σκόπιμο να τον ξεκουράσουμε και να του δώσουμε ανάσες για τα επόμενα παιχνίδια».

Για την ενέργεια που έβγαλε ο Παναθηναϊκός: «Πάντα ετοιμάζουμε τα παιχνίδια και προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάποιες βραδιές αυτό βγαίνει, κάποιες άλλες όπως στην Γερμανία δεν συμβαίνει αυτό. Επισημαίνω πως αυτό που θέλουμε είναι η προετοιμασία μας να βρίσκεται στον καλύτερο βαθμό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα μεταγραφικά: «Δεν μιλάω ποτέ γι αυτά τα θέματα. Συγγνώμη, αλλά δεν θα πω κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.