ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Πήρε Πέιν ο Παναθηναϊκός!

O εκλεκτός... ψηλός του Παναθηναϊκού είναι ο 27χρονος Αμερικανός, Άντριαν Πέιν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ!

Πήρε Πέιν ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Άντριαν Πέιν, ο οποίος ήταν εν τέλει ο εκλεκτός των «πρασίνων» για την ενίσχυση της φρόντ λάιν, με στόχο την πρόκριση στο Final 4.

Ο Πέιν είναι 27 ετών, γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου του 1991, και έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ. Ο ύψους 2.08μ Πέιν έχει εμπειρία από το ΝΒΑ με 107 συμμετοχές σε Ατλάντα και Μινεσότα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στο instagram καλωσόρισε τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει το τριφύλλι, ενώ τη μεταγραφή το αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Πράσινη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.