ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι εξηγήσεις του Καλάθη στους παίκτες της Μπασκόνια

Τι έγινε λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του ματς.

Οι εξηγήσεις του Καλάθη στους παίκτες της Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα, μέσω της μη παρουσίας της πεντάδας στην καθιερωμένη ανάκρουση του ύμνου πριν από το τζάμπολ.

Η κίνηση αυτή έπιασε στον ύπνο τους διαιτητές, οι οποίοι έκαναν νόημα προς τον πάγκο για να προσέλθουν οι παίκτες στο παρκέ, ωστόσο οι αντίστοιχοι πέντε της Μπασκόνια είχαν λάβει τις εξηγήσεις τους. Εκείνος που βγήκε μπροστά ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ανέλυσε την κατάσταση στους αντιπάλους του «τριφυλλιού».

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο 29χρονος γκαρντ πλησίασε τους Βάσκους και τους εξήγησε για το τι προτίθεται να πράξει ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας ότι η εν λόγω κίνηση δεν αποτελεί ασέβεια προς εκείνους αλλά επρόκειτο για μέσο διαμαρτυρίας προς τη μεριά της Euroleague.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.