ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στη δουλειά και φιλικό για τον εξάστερο

Τα... κεφάλια μέσα στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να μπαίνουν από σήμερα σε ρυθμούς Χίμκι.

Επιστροφή στη δουλειά και φιλικό για τον εξάστερο

Για ακόμη μια φορά, ο Παναθηναϊκός πιστοποίησε την ανωτερότητά του στη Basket League, επικρατώντας με 103-70 του ΓΣΛ Φάρου στο ΟΑΚΑ, σε ένα από τα πιο θεαματικά φετινά ματς του πρωταθλήματος, από πλευράς «τριφυλλιού».

Η συνέχιση του αήττητου σερί στο πρωτάθλημα έφερε μια ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, οι οποίοι την Πέμπτη πήραν τις απαραίτητες «ανάσες» προτού αρχίσουν τα δύσκολα στην Euroleague, με πρώτο σταθμό το παιχνίδι με τη Χίμκι στη Ρωσία.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην έδρα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και έχει ως στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο μεγάλο του στόχο, την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα play offs της Euroleague.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δουλειά για το ματς με τη Χίμκι αρχίζει από σήμερα, με τους παίκτες του εξάστερου να επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ, αρχίζοντας τον κύκλο της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι με τους Ρώσους. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και φιλική αναμέτρηση στο κλειστό, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Το φιλικό παιχνίδι προγραμματίστηκε ελέω διακοπής της Basket League για τη διεξαγωγή των «παραθύρων» των προκριματικών του Μουντομπάσκετ και θα διεξαχθεί –κεκλεισμένων των θυρών- το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.