ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Όλα ανοιχτά για το μέλλον μου, στηρίζω Γιαννακόπουλο»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος μίλησε για την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά και την κόντρα του Παναθηναϊκού με την Euroleague. Τι είπε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Καλάθης: «Όλα ανοιχτά για το μέλλον μου, στηρίζω Γιαννακόπουλο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στην κάμερα της EΡΤ, μετά το ματς με τον Προμηθέα Πατρών:

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η ομάδα από την Εuroleague μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό εκτός Εuroleague. Ομως αν το αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που είναι αυτός που βάζει χρήματα με την οικογένειά του στην ομάδα κι έχει κάνει τόσα γι’ αυτήν, θα τον στηρίξω».

Για το δικό του μέλλον του δεδομένου πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν και όλα είναι ανοικτά».

Για τις προσθήκες των Τζέιμς και Πέιν: «Ο πρόεδρος επενδύει πολλά χρήματα στην ομάδα. Εχει φέρει σπουδαίους παίκτες όπως ο Πέιν και ο Τζέιμς. Πλέον δεν έχουμε κάποια δικαιολογία. Δεν μπορούμε να λέμε ότι μας λείπει αυτός ο παίκτης ή ο άλλος».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αντιμετώπιση των διαιτητών: «Δεν κοιτώ τι κάνουν οι διαιτητές. Το θέμα είναι με εμάς και τι κάνουμε στο παρκέ και πώς παίζεις στα 40 λεπτά. Αυτό κρίνει το παιχνίδι. Πιστεύω πως πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας πρώτα και μετά τους διαιτητές».

Για το αν οι δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να φτάσουν στο Final Four:«Πιστεύω ναι. Παίζουν καλό μπάσκετ τη δεδομένη στιγμή, όπως κι εμείς. Θα είναι δύσκολο όμως αν δεν έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι καλό για την Ελλάδα και τον κόσμο να είμαι και οι δύο. Οποτε παίζουμε είναι μια μάχη κι ένας αγώνας που θέλεις να παίζεις».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Σπανούλη. Είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας του. Ακόμα και στα 45 να φτάσει θα μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι με καταλυτικό τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.