ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φεύγει ο Ουζουνίδης, εκτός αν…»

Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα για το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη και γιατί δίνει ελάχιστες πιθανότητες παραμονής του στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι.

«Φεύγει ο Ουζουνίδης, εκτός αν…»

Το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό μόνο βέβαιο δεν είναι. Ο Έλληνας προπονητής έχει μείνει σχεδόν μόνος του να… παλεύει απέναντι σε όλους και σε όλα, με τον μεγαλομέτοχο να είναι εξαφανισμένος από τον Σεπτέμβρη, τους παίκτες να είναι απλήρωτους και φυσικά τις συνθήκες στον σύλλογο να μην αποπνέουν υγεία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ουζουνίδης καταφέρνει σε ένα ζοφερό περιβάλλον και παρουσιάζει μια ομάδα αξιοπρεπής και ανταγωνιστική ακόμα και σε μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πρόσφατα είχε μια κουβέντα με τον Ουζουνίδη για το μέλλον του, ωστόσο ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής απέφυγε οποιαδήποτε συζήτηση.

Και όπως φαίνεται, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν πρόκειται να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι αν παραμείνει η ίδια διοικητική κατάσταση.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει η «Live Sport» σήμερα, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ουζουνίδης να παραμείνει στον πάγκο αν δεν αλλάξει το διοικητικό καθεστώς του Παναθηναϊκού. Η φθορά που έχει υποστεί είναι μεγάλη και δεν θέλει και η επόμενη σεζόν να κυλήσει έτσι.

Αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο επόμενος ιδιοκτήτης του κάνει πρόταση παραμονής, τότε θα το σκεφτεί και πάλι, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport». Ωστόσο μέχρι τότε υπάρχει καιρός και φυσικά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει άνθρωπος να αναλάβει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.