ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πωρώθηκε με το τριφύλλι

Ο Έργκους Κάτσε βρίσκεται ελάχιστο διάστημα στον Παναθηναϊκό, αλλά ήδη έχει αρχίσει να δένεται με την ομάδα.

Πωρώθηκε με το τριφύλλι

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Ο Έργκους Κάτσε ήρθε στον Παναθηναϊκό αρχικά για λίγους μήνες, με τους πράσινους να διατηρούν το δικαίωμα να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να επιχειρηθεί από πλευράς Παναθηναϊκού, αφού ο Αλβανός μέσος έχει κάνει με το καλημέρα αισθητή την παρουσία του.

Τι θα θελήσει ο ίδιος ο παίκτης; Σίγουρα εγγυήσεις για την επόμενη χρονιά, που θα κληθεί να… πληρώνεται από τον Παναθηναϊκό, αφού αυτή τη στιγμή τον πληρώνει ο ΠΑΟΚ. Ο Κάτσε, όμως, σε έναν υγιή Παναθηναϊκό θα ήθελε να παραμείνει.

Ο Αλβανός μέσος έχει… πωρωθεί με το τριφύλλι και όσοι τον έβλεπαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καταλάβαιναν πόσο πολύ θέλει να κερδίσει η ομάδα του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπήκε στο γήπεδο με μάτι που γυάλιζε και ο Ουζουνίδης δεν θα τον έβγαζε αν δεν ερχόταν η κόκκινη στον Οικονόμου. Όμως έπρεπε να… θυσιαστεί κάποιος από τον άξονα, ώστε να μπει ο Λουντ εκεί και να πάει ο Μουνιέ στα άκρα.

Ο Κάτσε γουστάρει που παίζει για τον Παναθηναϊκό, βάζει τα πόδια του στη φωτιά και δεν σκέφτεται ότι είναι ένας δανεικός παίκτης που απλά παίρνει κάποια ματς πριν αποχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.