ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Redstone: «Το πρότζεκτ Athens Alive αλλάζει όλη την Αθήνα, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό»

Δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της redstone, Αλεξάντερ Μαρκ,για το μεγάλο σχέδιο που έχουν μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ΟΑΚΑ.

Redstone: «Το πρότζεκτ Athens Alive αλλάζει όλη την Αθήνα, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό»

Η δήλωση του κ. Αλεξάντερ:

Όλοι μαζί φτάσαμε σε συμφωνία η οποία θ’ αποφέρει πολύ περισσότερα από το να χτίσουμε απλά το νέο «σπίτι» του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Όταν θα έχει ολοκληρωθεί, το “Athens Alive” θα επαναπροσδιορίσει το επαγγελματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Θα συμπεριλαμβάνονται γραφεία παγκόσμιου επιπέδου, ξενοδοχεία και συνεδριακές εγκαταστάσεις, χώροι αναψυχής, καταστήματα, άλσος, χώροι για ερασιτεχνικά σπορ και σημαντικά φραντσάιζ των δημοφιλών σπορ, χώροι περιπάτου και διασκέδασης που θα ανταγωνίζονται με τον οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Η εξέλιξη και η ανάπτυξη αυτής της διαδικασίας απαιτεί ισχυρούς δεσμούς αφοσίωσης από τους δημόσιους και ιδιωτικούς συμμετέχοντες και αυτό είναι που επιζητούμε να συμβεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.