ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα στο ΟΑΚΑ, όλα δείχνουν αλλαγή προγράμματος

«Συνωστισμός» ντέρμπι την Κυριακή, όλα οδεύουν προς αλλαγή προγράμματος.

Πρόβλημα στο ΟΑΚΑ, όλα δείχνουν αλλαγή προγράμματος

Μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού απομένουν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, γεγονός που θα φέρει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο -ως φιλοξενούμενο- με την ΑΕΚ, στην αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική.

Το εν λόγω παιχνίδι έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:30, ωστόσο δύο ώρες νωρίτερα, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ (17:30).

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει κάποια τροποποίηση στο πρόγραμμα των δύο αναμετρήσεων, με μια εξ αυτών να μετατίθεται σε άλλη ώρα ή ακόμα και ημέρα, κάτι που θα γίνει γνωστό στο άμεσο μέλλον.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.