ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άπαντες παρόντες στο Κορωπί

Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει ΑΕΚ.

Άπαντες παρόντες στο Κορωπί

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί για προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και επέστρεψε στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, με αποτέλεσμα να μείνει κενό το «απουσιολόγιο» του Ουζουνίδη εν όψει ΑΕΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε: προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και στόχο, ασκήσεις με τελειώματα και σπριντ και πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Τετάρτης, στις 17:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...